POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EEEE
11å

Lottas fransyska visit i Sverige

Hon spelade 77:e minuter, hann förse Therese Sjögran med passningen till 1-0 målet och skapade lägen som kunde gett fler mål.

Lotta Schelins återkomst på svensk mark efter flytten till Lyon för tre-fyra veckor sedan gick bra.

- Jag tycker det kändes bra. Den första halvleken var ok. I den andra halvleken tror jag inte att jag rörde bollen så mycket, det blev väldigt tight och vi spelade mest på kanterna och inte på anfallarna i mitten.
- Jag gick av på grund av vaden som kändes besvärlig. Men nu efteråt känns det bra och det är bara ladda om till Irland i Trelleborg.

Vad är din analsys om matchen?
- Rumänien kom med ett bättre lag än förra gången. Dom bjöd inte på så mycket ytor som då. Visst, vi är väldigt överlägsna det kan man inte säga något annat om. Men när dom inte bjuder på ytor blev det ganska trångt med 21 spelare på samma planhalva. Det var en svårspelad match. Men vi vinner och det är inget snack om saken, säger Lotta.

# Hur har acklimatiserat dig i Lyon och Frankrike?
- Det har känts bra, jag har egentligen inte så mycket att klaga på. I kroppen har det väl känts litet med tanke på att jag har varit skadad i år. Man kommer in i en massa nytt. Men jag har kunnat köra på, det har inte varit några problem. Det är som sagt bara vaden som har sagt ifrån.

# Nu väntar Irland i Trelleborg och sedan efter det gruppspel i UEFA Women´s Cup med Lyon på hemmaplan i Frankrike?
- Absolut, det ska bli riktigt kul. Det är tre matcher, bara att ut och köra. Vi har Arsenal i sista matchen som troligtvis och förhoppningsvis kommer att gälla förstaplatsen i gruppen. Det ska bli jättekul att få
spela i Europa och göra det på hemmaplan, avslutar en nöjd Lotta Schelin.

Text: Anders Andersson

Publicerad 2008-09-27 kl 23:31
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå