Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Nazanin och Daniella stannar i Hammarby

Dam

Hammarby Damfotboll förlänger med nyblivna damlandslagsspelaren Nazanin Vasegphanah och meriterade F19-landslagsspelaren Daniella Chamoun.

"Naza" kom från AIK till Hammarby Damfotboll till denna säsong och spelade under hösten in sig i A-landslagstruppen.
Daniella Chamoun kom via Hammarby Damfotbolls farmarlag ”Bajen DFF” till A-laget under förra säsongen. Hon slog av sitt ena korsband under denna säsong och befinner sig just nu i rehabilitering.

Sportchefen Annelie Norén kommenterar:
- ”Naza har varit en av våra absolut bästa spelare denna säsong och debuterade i damlandslagstruppen senast. Jag är övertygad om att hon kommer att fortsättas att utvecklas starkt hos oss och bli ännu bättre. "Naza" är målfarlig, teknisk, har bra speluppfattning och är en riktig vinnarskalle - en klasspelare. Daniella Chamoun hade en helt fantastisk inledning på denna säsong, men blev tyvärr korsbandsskadad efter bara några matcher. Daniella har teknik och balans som nästan ingen annan spelare i serien. Stommen i lagbygget för nästa säsong är i princip klar - nu ska vi säkerställa några nyförvärv också,

ANNONS
Publicerad 2008-10-08 kl 01:52

DAM

1 minuts lästid

Opererad – hoppet om EM lever

"Kan vara tillbaka till sommaren"
Damallsvenskan
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto