Norrettan: BK 30:s första seger

Dam

Hårt prövade Västerås BK 30 vann för första gången i årets serie. Nykomlingen Mariehems SK fick återvända till Umeå efter förlust med 3-1.

Det började som vanligt för BK 30 med att motståndarna tog ledningen, dessutom efter bara 3 minuter. Fanna Hjelm gjorde Mariehems mål.
Men lika snabbt kvitterade Annika Eriksson. Både hon och Amanda Wegerman hade dessutom var sitt friläge.
- Vi hade jättefint spel på kanterna, berömmer t f tränare Bengt Lydeborn.
Amanda Wegerman spelade fram Natalie Medina till 2-1 och gjorde själv 3-1 som var halvtidsresultat.
- Vi spelade för seger och tre poäng och därför blev det inte så rolig fotboll i andra halvlek. Mariehem fick ett skenbart övertag förstås.
Bengt Lydeborn är ordinarie målvaktstränare i BK 30 och passar så klart på att även berömma Malin Reuterwall i målet.

Publicerad 2009-05-31 kl 21:45