Norrettan: Bollstanäs vände underläget

Dam

Bollstanäs vann med 3-1 mot Umeå Södra efter en stark andra halvlek. I den första som var jämn tog Umeå Södra FF ledningen med 1-0 i den 13:e minuten.

Lyckan varade inte länge för minuten efteråt kvitterade Bollstanäs SK genom Alexandra Höglund.

I den andra halvleken tog Bollstanäs över matchen mer och mer men trots mycket bollinnehav dröjde det ända till den 80:e minuten innan man kunde ta ledningen med 2-1 genom Natalia Rickne. Matchen punkterades sedan i den 88:e minuten när Sarah Klebark nickade in 3-1 som också blev slutresultatet.

Bollstanäs SKs lagledare Björn Karlsson kommenterade matchen så här:
- Vi gjorde en bra match idag med ett bra försvarsspel. Men det som var roligast var att vårt passningsspel som brukar vara lite stressigt flöt på bra.

Björn ger hela laget bra betyg men vill ändå ge ett extra plus till Matlida Rosqvist för hennes fina löpningar och inlägg från sin högerytterposition.
Publicerad 2009-08-23 kl 18:27