Norrettan: Fyra mål på elva minuter i Rågsved

Dam

Rågsved vann över Brommapojkarna med 4-3 matchen som fick en rafflande inledning. Efter fyra minuter stod den 2-0 och efter elva 2-2, som varade halvleken ut.

Både Rågsveds tränare Johan Eklöf och BPs Christer Söderberg är överens om att första halvlek trots målen bjöd på dåligt spel.
Therese Dahlberg och Lisa Arnell gjorde Rågsveds båda första mål, Linn Lissel och Cecilia Borgström BPs.
Cecilia spelade höger yttermittfältare i första halvlek men återgick till sin backplats i andra varifrån hon gav BP ledningen med 3-2.
Therese Dahlberg gjorde med sitt andra mål ställningen 3-3. Sista målet kom trots att 25 minuter återstod av matchen genom Emma Arvidsson .

Publicerad 2009-05-24 kl 19:45