Norrettan: Klar Rågsved-seger över Mariehem

Dam

Rågsved och Mariehem spelade i div 2 i fjol. Stockholms-laget var det klart starkaste när de möttes på en högre nivå och vann med 2-0 (0-0).

- Vi spelade aggressivare än Mariehem, däri låg mycket av skillnaden, säger Rågsveds IFs tränare Johan Eklöf.

Det dröjde dock tio minuter in på andra halvlek innan första målet föll. Lisen Åkerlund gjorde det. Hon var Rågsveds bästa spelare för dagen och hade fler chanser liksom Karolina Ljungqvist. Hon nickade in 2-0 efter hörna en kvart före slut. Lisa Arnell var den tredje av de målhungrigaste hemmaspelarna men hamnade utanför målprotokollet.

Publicerad 2009-05-10 kl 19:18