POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EEEE
10å

Norrettan: Kvarnsveden åter på vinnarspåret

Efter förlust i sina två senaste matcher, cup och serie, vann Kvarnsveden med 3-2 (1-0) över Danmarks IF och behåller sin plats i täten av tabellen.

Inte särskilt många målchanser för något av lagen men Kvarnsveden var effektivt att utnyttja sina, ett par efter passivt Danmarks-försvar.
Mikaela Hermansson gjorde 1-0 några minuter före paus när Danmarks försvar grupperat sig för en lyftning in i straffområdet. Istället sköt Mikaela bredvid muren efter en kort frispark.
Jenny Jansson gjorde Danmarks båda mål, 1-1 efter inlägg från Ida Norström och reduceringen till 3-2 på tilläggstid.
Therese Lückner som dominerade i Kvarnsveden har bra tryck i högerfoten och efter en olycklig studs för Åsa Vallgårda i Danmarks mål blev hennes långa inlägg till 2-1.
Maja Sundkvist ökade till 3-1 för Kvarnsveden en kvart in på andra halvlek.

- Det känns bättre att ha förlorat med bara uddamålet än 3-1. Det speglar bättre matchbilden. Vi gör en bra stabil insats, säger Danmarks IFs tränare Max Andersson.

- Med facit i hand var det kanske nyttigt med förlusten mot BP. Nu har vi slagit ett av de förväntade topplagen och vi har tre kvar som vi känner att det också finns chans mot, säger Kvarnsvedens IFs tränare Tony Laszlo.

Publicerad 2009-05-23 kl 15:54
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå