Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

Norrettan: Mariehem skrällde mot Bollstanäs

I en mycket tuff match med hela fem varningar och en utvisning lyckades Mariehem SK vinna mot Bollstanäs SK med 3-0.

- Vi pratade före matchen om att vi måste vara tuffa, ge allt i närkamperna och kämpa till 100 procent om vi ska kunna ta tre poäng och öka chansen att hänga kvar i serien, säger Mariehems SKs lagledare Ida Odeblom.

- Första halvleken var spelmässigt jämn även om Bollstanäs hade de vassaste målchanserna. Att det stod 0-0 i halvtid kan vi tacka vår målvakten Hanna Englund för, fortsätter Ida.

Mariehem SK spelade tufft redan från början vilket gjorde att laget fick två varningar på sig i den första halvleken, Fanny Hjelm fick en i den 14:e minuten och Therese Kapstad sin i den 37:e.

I andra halvlek dröjde det till den 69:e minuten innan Therese Kapstad kunde revanchera sitt gula kort genom att göra 1-0 till Mariehem.

Natalia Rickne i Bollstanäs blev utvisad i den 73:e minuten efter att ha fått sitt andra gula kort för dagen och efter det tog Mariehem över spelet mer och mer.
2-0 till Mariehem följde i den 78:e minuten av Katrine Boman som även hon hade ådragit sig ett gult kort. Slutligen kunde även Fanny Hjelm revanchera sitt gula kort genom att fastställa slutresultatet till 3-0 i den 85:e minuten.

- Jag vill berömma hela laget idag för att dom hade den rätta viljan och kämpaglöden, avslutar Ida Odeblom.

Publicerad 2009-09-27 kl 19:18
Annons
Annons
Annons