Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

Ny ordförande i Hammarby Damfotboll

Annika Vikander valdes på tisdagkvällen till ny ordförande för Hammarby Damfotboll på föreningens årsmöte.

Föreningen presenterade på årsmötet även resultatet för 2008 – för tredje året på raken kunde föreningen visa upp ett positivt ekonomiskt resultat.

Annika Vikander har suttit i föreningens styrelse i tre år och har då varit utbildningsansvarig och ungdomsansvarig. Hon efterträder avgående Catrin Sundstén.

– Det ska bli fantastiskt kul! Vi har fått ihop en väldigt kompetent styrelse så jag känner mig trygg att vi kommer att bli ett väldigt bra team. Vi kommer att fortsätta att bygga vidare på föreningens vision ”Bredd och elit – spelglädje och SM-guld” och jag tycker vi har ett otroligt intressant år framför oss. Vi kommer att ha 25 lag i S:t Erikscupen vilket är rekord för oss och vårt A-lag ser bättre ut än det har gjort på många år. Framtiden är vår helt enkelt, säger Annika Vikander.

Styrelsen för Hammarby Damfotboll ser ut som följer för 2009:Ordförande – Annika Vikander, vice ordförande – Lena Bülow,Sport-Elit – Mats Franzen.
Övriga ledamöter: Vibeke Bildt, Johan Borglund, Maria Strandberg, Carl Stoltzmann

Föreningens resultat för 2008 slutade på +56.000 kr att jämföras med 2007 års resultat på +44.000 KR Omsättningen ökade från 2,7 miljoner år 2007 till 3,4 miljoner år 2008.

– Jag är också väldigt nöjd över att vi uppvisade ett positivt ekonomiskt resultat för tredje året på raken för kalenderåret 2008. Det är väldigt viktigt för oss att vi har bra kontroll på ekonomin, säger Annika Vikander.

Publicerad 2009-02-11 kl 10:09
Annons
Annons
Annons