Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

Petra Larsson förlänger med tre år i Linköping

Linköpings FCs mittfältare Petra Larsson, 21, som förutom mycket bra spel i LFC under guldsäsongen också debuterade i A-landslaget, har skrivit på ett nytt treårskontrakt med LFC.

- Ett ganska självklart val, jag känner att det är här jag kan utvecklas bäst, säger Petra i en kommentar.

- Petra är ett exempel av många spelare som debuterat i A-landslaget efter en tid i LFC. Det är klart att vi är nöjda med att få ett treårskontrakt på en så pass bra spelare och som också har potential att ta ytterligare kliv, säger klubbdirektören Anders Mäki.

Petra avslutade fjolåret starkt och har under denna säsong vuxit in som en mycket viktig kugge på mittfältet med sitt slitsamma spel. Hon har i år haft en mer defensivt balanserad roll på mittfältet men har också visat prov på sitt fina skott emellanåt. Hon gjorde bland annat det viktiga 1-0-målet i guldfinalen mot Umeå i näst sista omgången.

- Det känns bra att skriva ett långt kontrakt, en trygghet. Och kan jag fortsätta att utvecklas i LFC så har jag bra chans att etablera mig i startelvan i landslaget, vilket givetvis är ett mål, kommenterar Petra.

Petra kom till Linköpings FC från moderklubben Ornäs 2006 och har gjort fyra säsonger i LFC. Det blir alltså minst tre till.

Publicerad 2009-11-27 kl 15:18
Annons
Annons
Annons