Ramona fixade Umeå-revansch

Dam

Med två mål såg Ramona Bachmann till att Umeå IK tog revansch mot Sunnanå för den oväntade förlusten hemma.

När UIK gästade Norrvalla i Skellfteå lockade matchen även storpubliken 1.678 åskådare.
- Jämfört med matchen i Umeå hade vi mycket mer boll nu, däremot för få avslut, säger Sunnanås tränare Janne Hallberg.
Perpetua Nkwocha hade ett par av dem, ett friläge medan matchen ännu var mållös, ytterligare ett bra läge varpå Umeå IK blixtsnabbt ställde om och gjorde 3-0 genom Mami Yamaguchi.
Just snabba spelvändningar var UIKs segervapen och Ramona Bachmann är snabb.
Madelaine Edlund lobbade fram bollen till Ramona när hon ökade till 2-0 fem minuter före halvtid.
De senaste matchernas förgrundsspelare Johanna Rasmussens bästa chans var ett stolpskott i mitten av andra halvlek. Framspelningen kom från Ramona.

Publicerad 2009-07-05 kl 22:18