Söderettan: Ingen Dalsjöfors-repris mot Jitex

Dam

Dalsjöfors stod upp väl mot Jitex under den första halvtimmen men slutresultatet blev förväntade 3-0 till serieledarna.

Det var Matilda Ryytty som prickade insidan på Jitex-målets ena stolpe. Men sedan nickade Sofia Karlsson in 1-0 på ett inlägg. Lisa Christenson passade.
Elin Sandgren nickade in 2-0 efter hörna.
- Vi försökte få till fasta situationer eftersom vi hade medvind i första halvlek, förklarar Jitex assisterande tränare Mats Heed.
En frispark föregick även 3-0-målet en kvart in på andra halvlek. Elin Karlsson skarvade in bollen bakom Dalsjöfors målvakt Sofia Löfdahl. Hon fick för övrigt priset som sitt lags bästa spelare.
Dalsjöfors var inte utan chans i sin medvind. Josefine Blidberg nickade i stolpen. Sista halvtimmen efter 3-0-målet dominerade Jitex.

- Jitex är seriens bästa lag. I fjol lyckades vi emellertid spela 0-0 på bortaplan, säger Dalsjöfors tränare Ethem Muamelici.
Publicerad 2009-06-14 kl 21:45