Söderettan: Linda Wallin gör mål i varje match

Dam

Mallbacken vann över Dalsjöfors med 2-1 (1-0), en seger som var i underkant.

Linda vallin har gjort mål för Mallbacken i alla matcherna utom i seriepremiären. Det var alltså femte matchen i följd när hon efter 38 minuter satte 1-0.
Om Linda inte själv gör målen är hon ofta framspelare till Linda Nöjd och tvärtom. Det var hon som gjorde 2-0 i mitten av andra halvlek givetvis efter ett anfall som startade tillsammans med Linda Wallin vid mittlinjen.
- Jag är mycket nöjd med vårt centrala spel, säger Mallbackens IFs tränare Krister Engström.
Han framhåller även Sanna Belmén som spelade sin första 90-minutersmatch efter come-backen från långtidsskada.
Dalsjöfors hade svårt med eget spel på sista offensiva tredjedelen. Reduceringen kom först i matchens sista sekunder på en kontring efter hörna. Josefine Blidberg gjorde målet.

Publicerad 2009-05-31 kl 20:18