Söderettan: Mallbacken vände 1-2 till seger

Dam

Linköping Kenty gjorde en stark första bortamatch mot Mallbacken och hade ledningen med 2-1 i andra halvlek, men Mallbacken kom tillbaka, kvitterade och vann med 3-2.

- Vi gjorde en bättre match än senast i Vittsjö (2-2), konstaterar Mallbackens tränare Krister Engström.

Ständiga orosmomentet (för motståndarna) Linda Wallin kontrade in 1-0. Linköping Kenty förde annars spelet från början av matchen. Cornelia Davour kvitterade till halvtidsresultatet 1-1 på en praktfull frispark.

I andra halvlek jobbade Sara Strid fram chansen som Jessy Sharro utnyttjade till att ge Linköping Kenty ledningen.
Linda Wallin kvitterade till 2-2 på volley efter en frispark av Ida Nordkvist i mitten av halvleken.
Både Linköping Kenty och Mallbacken prickade ribbor och stolpar, hemmalaget dock flest gånger.

När klockan tickade på tilläggstid avgjorde Anna Arnfeldt med 3-2 för Mallbacken. Åter var förspelet en frispark från Ida Nordkvist.
Publicerad 2009-05-17 kl 21:00