Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

Succépar återförenas i Stattena

Therése Pettersson återvänder till Stattena IF och därmed kommer förra säsongens succépar i Söderettan nu att återförenas.

Therése Pettersson återvänder till Stattena IF och därmed kommer förra säsongens succépar i Söderettan nu att återförenas. Då svarade Therése tillsammans med anfallskollegan Mia Westerblad för 38 mål (Therése 18 och Mia 20).

- Vi är väldigt glada över att Therése nu återvänder till oss. Hon betydde väldigt mycket för vårt unga lag då och kommer med sin inställning och sina ledaregenskaper att ge oss extra energi, vilket kommer att behövas för vår kamp i bottenstriden. Vi får dessutom fler alternativ och större tyngd i vårt anfallsspel, säger Thomas Pettersson i Stattena-ledningen.

- Vi har gjort en överenskommelse med Eskilsminne DIF vilket möjliggör att Therése är spelklar till vår match mot KIF Örebro nu på söndag. I gengäld kommer vi att låna ut Rebecca Johansson till dem. Hon kommer att kunna representera Eskilsminne under deras seriespel i höst. Därefter återvänder hon till oss.

Eskilsminne DIFs damansvarige Christer Waldt kommenterar:

- Naturligtvis är det en förlust för oss att Therése lämnar, speciellt hennes ledaregenskaper, professionalism och pådrivande sätt har varit bra för Eskils under våren. Men vi känner att vi har en bra trupp, vilket vi tycker vårens spel i tvåan visat. Vi tror också att vår ambition att hamna på den övre halvan i serien kommer att lyckas.
Vi har haft en bra dialog med Stattenas representanter, inte bara i sak, utan även om framtida frågeställningar. Det handlar t ex om att samarbetsklimatet är gott och att vi får möjligheter att diskutera fotbollsgymnasiet för att skapa bra underlag för utvecklingen av damfotbollen i Helsingborg, frågor som är av stor vikt för ”talangfabriken” Eskilsminne.

Publicerad 2009-07-21 kl 16:18
Annons
Annons
Annons