Sundsvall kvitterade två gånger

Dam

Gideonsberg gjorde båda ledningsmålen mot Sundsvalls DFF i Norrettan men fick ändå nöja sig med 2-2 och en poäng istället för tre välbehövliga.

- Typiskt för ett lag som ligger kring nedflyttningsstrecket att ha oflyt. Sundsvall kvitterade till 1-1 på ett halvt självmål och till 2-2 när bara fem minuter var kvar av matchen, säger Gideonsbergs tränare Tomas Fryklöf.
- Vi höll linjerna i spelet de första 25 minuterna sedan kom Sundsvall.
Hanna Ågren avslutade ett anfall med 1-0 efter att Gideonsberg rullat upp Sundsvalls högerförsvar.
En kvart kvar av matchen gjorde Frida Lindgren 2-1.

Sundsvall hade tre värdefulla förstärkningar med allsvensk rutin som man lånat från LdB FC i Malmö, målvakten Stéphanie Öhrström samt backarna Lina Nilsson som effektivt tog udden av Gideonsbergs anfallare Emma Westerholm samt Emelie Ölander som var nära att gör ett segermål i slutet när hennes skott tog i ribban.

Amanda Lindgren tillskrivs 1-1-målet och Angelica Forsell kvittringen till 2-2.
Cecilia Hallberg höll samman Sundsvalls försvar och framåt var Angelica Forsell och Jenny Hjolhman vassast.
Hanna Ågren var hemmaspelaren som jobbade över stora ytor oförtröttligt hela matchen även i regnet och blåsten under andra halvlek.
Publicerad 2008-08-17 kl 18:00