Sunnanårevansch mot Umeå Södra

Dam

Ett av de uppseendeväckande resultaten i Damallsvenskans premiäromgång var när nykomlingen Umeå Södra besegrade Sunnanå. På onsdagkvällen fick Sunnanå sin revansch.

Det blev seger med 3-0.
Sunnanå hade litet mera av spelet i första halvlek men Umeå Södra fler chanser. Sedan missade man för mycket i passningsspelet och bjöd faktiskt Sunnanå på de chanser som sedan gav mål.

Efter en hörna i mitten av första halvlek nickade Perpetua Nkwocha in 0-1 för Sunnanå, det enda målet före paus.
Ett för kort tillbakaspel i Umeå-försvaret utnyttjade Josefin Johansson och hann emellan för ett göra 0-2.
Drygt fem minuter före full tid sände "Peppe" ett vänsterinlägg till Lisa Renberg som nickade in 0-3.

Publicerad 2008-06-12 kl 00:40