Sverige slog Finland i Algarve

Dam

Sverige vann fredagens match mot Finland i Algarve cup med 1-0 (0-0). Det svenska laget drabbades dock av en ny skada när Linköpingsanfallaren Jessica Landström kolliderade med Finlands målvakt. Landström fick bäras av plan med en befarad ledbandsskada i vänstra knät.
Sedan tidigare är Sara Larsson, Ulla-Karin Rönnlund och Charlotte Rohlin skadade. Rohlin och Lotta Schelin, som dragits med halsont, kan dock eventuellt vara spelklara till måndagens match mot Tyskland.
Målskytt i mötet med Finland blev Nilla Fischer i den 75:e minuten när hon nickade in en hörna. Sverige gjorde ingen bra match till en början, men bra byten i andra halvlek förändrade matchbilden till Sveriges fördel.