Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Tidigt Sunnanå-mål fällde åter Hammarby

12å

Sunnanå upprepade resultatet från vårmatchen i Stockholm mot Hammarby. Det blev 1-0 innan en kvart passerat.

Strax innan Josefin Johansson förvaltade insticket från Carina Holmberg nickade Kathlyn Gill i Hammarby-målets ena stolpe.
- Vi ägde boll mycket men skapade inte chanser. Hammarby verkade spela på kontringar eftersom man saknar skadade offensiva spelare, säger Sunnanå SKs tränare Janne Hallberg.

- Sunnanå spelade typisk Norrlands-fotboll. Det blev mycket glidtacklingar på naturgräset och många frisparkar. Vi borde ha fått en straff när Lisa Björkvik var i kamp med Hanna Marklund. Lisa hade för övrigt vår bästa kvitteringschans när Sunnanås målvakt gjorde en jätteräddning uppe i krysset, säger Hammarbys tränare Daniel Kalles-Pettersson.

ANNONS

Det var ett litet frågetecken för Åsa i veckan efter att hon krockad med Perpetua Nkwocha på träning och fått en smäll på näsan. Strax före halvtid fick Åsa en ny småll på samma ställe när hon störtdök.
- Den här gången är vi rädda för att hon bröt näsbenet, säger Janne Hallberg.
- Det långa speluppehållet kommer lägligt.
Hammarby spelar kvartsfinal i Svenska cupen mot KIF Örebro på torsdag.
- Med tanke på alla våra skador tycker jag vi gjorde en stark laginsats men hade ingen medgång i situationerna som uppstod, tillägger Daniel Kalles-Pettersson.
Publicerad 2009-07-26 kl 21:45

DAM

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto