POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

TV: Sundhages trupp till VM-genrepet - Rolfö saknas

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Damlandslagets trupp till de två sista landskamperna innan VM i Kanada har presenterats. Noterbart är att Fridolina Rolfö saknas.
- Vi väljer att hon ska få träna på egen hand nu, säger assisterande förbundskapten Lilie Persson till Fotbollskanalen.

Det svenska damlandslaget har två landskamper kvar innan VM i Kanada. Den 5 april står Schweiz för motståndet i Eskilstuna och den 8 april möter Sverige Danmark på Tele2 Arena i Stockholm.

När truppen till landskamperna presenterades, av assisterande förbundskaptenen Lilie Persson då Pia Sundhage hade feber, saknades Linköpings anfallare Fridolina Rolfö. Persson menade dock att hon var aktuell, men att de inte vill chansa med en halvskadad spelare.

I Algarve Cup var Rolfö uttagen men fick lämna återbud och ersattes då av Marija Banusic.

Bara en förändring har gjorts i den trupp som var med i Algarve. Vittsjös Antonia Göransson är inte med och istället har Piteås Emilia Appelqvist ersatt.

Här är hela truppen:

Målvakter: Hilda Carlén, Hedvig Lindahl, Carola Söberg.

Försvarare: Emma Berglund, Nilla Fischer, Lina Nilsson, Charlotte Rohlin, Elin Rubensson, Jessica Samuelsson, Linda Sembrant, Sara Thunebro.

Mittfältare/Anfallare: Emilia Appelqvist, Kosovare Asllani, Marija Banusic, Lisa Dahlkvist, Malin Diaz Pettersson, Hanna Folkesson, Jenny Hjohlman, Sofia Jakobsson, Lotta Schelin, Olivia Schough, Caroline Seger, Therese Sjögran.

Publicerad 2015-03-24 kl 13:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå