POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
DAM
10å

Umeå IK räddad

- Den akuta likvida krisen är undanröjd och vi kan gå vidare i vårt arbete att även resulatmässigt säkra 2009. En bra grund att stå på inför 2010 och kommande år är lagd.

Det meddelade Umeå IKs ordförande Lennart Rehnmark och klubbdirektör Britta Åkerlund vid en presskonferens på fredagen.

- Under alla de mängder av kontakter vi haft med i första hand befintliga partners men även nya sponsorer har vi upplevt ett otroligt stöd för Umeå IK. Vi har verkligen fått bekräftat vilket starkt varumärke Umeå IK anses vara för näringslivet, regionen och idrotten.

Bland de företag som möjliggjort för Umeå IK att undvika konkurs nämns särskilt Umeå Kommunföretag med Umeå Parkerings AB och Umeå Energi i spetsen samt även Bostaden. Motorcentralen och VW samt Arkitektkopia, Bilfrakt, Fronta, Norrporten, Norrvidden, Rekab, Thoréngruppen och VK är andra företag som betytt mycket i det här arbetet. Därutöver finns en mängd företag som valt att vara anonyma eller där diskussionerna inte är slutförda.
- Vi i Umeå IK:s ledning ska nu göra allt vi kan för att på bästa möjliga sätt förvalta den andra chans som partners och allmänhet gett oss, lovar Lennart Rehnmark och Britta Åkerlund.

Publicerad 2009-10-09 kl 14:18

DAM

ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå