POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

Wikman tog vinsten med ro

-Vi gör en bra match och är värda vinsten, konstaterar Linköping FC:s tränare, Magnus Wikman efter vinsten mot Umeå IK i Supercupen.

Hur går din tankar så här direkt efter matchen?
-Jag är glad förstås och det är alltid skönt att vinna en match, speciellt mot så bra motståndare som Umeå IK. Jag är nöjd med att vi lyckades försvara oss bra men jag hade hade önskat att vi skulle klara att äga boll lite mer.

Att äga mycket boll mot ett aggressivt och bra spelande Umeå IK är inte lätt. Men även om dom hade lite mer bollinnehav lyckades dom inte hota er så allvarligt?
-Nej, dom skapade lite chanser men avsluten var inte så bra. Vi spelade bra i defensiven över lag och jag är mycket nöjd mer hur lojala spelarna är och täcker upp för varandra.

Unga Tilda Heimersson ersatte Kosovare Asllani på högerkanten och på den andra hade ni vassa Julie Rydal Bukh som hela tiden var farlig i djupled. Jessica Landström visade åter att hon är en måltjuv.
Vad har du för kommentar till dessa spelare?
-Tilda är ung och måste få erfarenhet. Hon visade verkligen att hon vågar vara med i spelet. Hon går inte och gömmer sig, vilket ibland händer när unga spelare får chansen. Julie är på väg mot gammal storform efter den knäskada hon ådrog sig ifjol. Som alla danskor är hon modig med bollen och skapade mycket på sin vänsterkant och det var ju också hon som slog inlägget som Jessica Landström nickade i mål. Jessica som är tillbaka efter lite småskavanker visar att hon är ett orosmoment för motståndarna med sin fysik. Det var bra för Jessicas självförtroende att göra vinstmålet. Hon har haft det tufft, säger en nöjd Magnus Wikman.

Publicerad 2009-03-22 kl 16:18
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå