Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

AIK:s svar: "Väldigt tråkigt"

Damallsvenskan

Laura Juul Hansen har lagt sin proffskarriär på is efter att ha upplevt en förnedrande utfrysning i AIK.
Nu svarar klubben.
- Det är aldrig bra att vi hamnar i sådana här lägen, säger vd:n Fredrik Söderberg till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

LÄS OCKSÅ: Juul Hansen: AIK bröt ner mig mentalt - jag förnedrades


Danskan Laura Juul Hansen skrev på ett kontrakt över två och ett halvt år, men bröt med AIK efter bara en halv säsong. Drygt tre månader in på hennes tid i klubben bedömdes hon inte hålla måttet. Då fick hon beskedet att hon inte skulle prioriteras.

Juul Hansen upplever att hon blev utsatt för en förnedrande utfrysning med syftet att få henne att bryta sitt avtal.

Sportchefen Herish Sadi och huvudtränaren Jesper Björk bekräftar olika omständigheter i hennes historia, men delar inte bilden som Juul Hansen beskrivit för Fotbollskanalen. Alla deras svar kring situationen finns i faktarutorna nedan.

Annons

AIK:s vd Fredrik Söderberg har, delvis, varit "inkopplad" kring ärendet. På så vis att han haft en dialog med Juul Hansen efter det att hon lämnade klubben. I ett skriftligt svar till henne har han beklagat att hon upplevt situationen som hon gjort.

"Jag är väldigt ledsen över att höra att du inte behandlats väl. Det är inte så jag vill att en spelare ska känna om tiden i vår klubb och jag kommer göra allt jag kan för att ingen spelare ska känna likadant i framtiden", skrev Söderberg.

I en intervju med Fotbollskanalen säger nu Söderberg:

- När Laura vände sig till mig valde jag att undersöka saken såklart. Framför allt prata med både Herish och Jesper. Min uppfattning är att Laura har fått tydligt beskrivet för sig att man vill satsa på andra spelare. Det är den bilden jag har om vad som faktiskt har hänt. Sedan förstår jag att det är ett känslosamt besked att få, men i grunden handlar det om att Herish har meddelat Laura att AIK inte ser henne som en del av truppen 2024.

Annons

Vad säger du om att hon ska ha fått höra att hon ska användas som en kon?
- De som har varit med i det där mötet får svara på vad som har sagts. Det vill inte jag recensera. Med det sagt är det aldrig bra att vi hamnar i lägen där spelare eller medarbetare känner sig utfrysta eller åsidosatta. Samtidigt så ställer det höga krav på oss att driva en elitverksamhet. Vi rekryterar spelare för att vi ska prestera sportsligt. I många fall är det en rätt tuff verklighet. 

- Det betyder inte att vi kan bete oss olämpligt. Men ibland behövs det vara tydligt vilka krav och förväntningar som finns. Med det sagt vill jag inte kommentera vad som sagts i det mötet, det måste de som var med där svara på. 

Jag har också pratat med flera källor i och kring laget, som har valt att vara anonyma, som också har upplevt den här utfrysningen. Men de alla har också en gemensam bild av att det råder en stark tystnadskultur i AIK:s damlag och att det är Herish som har skapat den. Är det någonting du har hört, eller vad tänker du när du får höra att det är fler än Laura som upplevt det?

Annons
- Okej, det känner jag inte till att det skulle vara så. Det är ingenting som har nått mig. Är det så att det är en utbredd uppfattning i truppen så förväntar jag mig att man lyfter det här internt.

Vad tänker du när du får höra det då?
- Jag skulle vilja förstå mer vad man åsyftar när man säger det. Det är svårt att kommentera något som inte är så konkret. Om det är så att folk känner så vill jag verkligen att man lyfter det.

En av Lauras uppfattningar är att den här utfrysningen ska ha kommit från Herish och att det nästan ska ha varit direktiv från honom till Jesper (Björk, tränare) för att hon i sin tur skulle bryta kontraktet. Hon har uppfattningen att hon ska ha varit en ekonomisk belastning eftersom hon kom utifrån och inte platsade. När jag sa det till Herish så sa han att: "Hon hallucinerar". Hur påverkar de här sakerna du fått höra förtroendet för damernas sportchef?

Annons
- Jag har varit med länge och när man får information till sig så har jag lärt mig att inte ta ställning direkt, utan jag vill bilda mig en egen uppfattning först. Med det sagt, om man upplever en sådan tystnadskultur som du beskriver, så är det naturligtvis inte bra. Det skulle såklart inte Herish tycka heller. Men innan jag drar för förhastade slutsatser så vill jag ändå förstå mer av helheten. Så än så länge har inget förtroende naggats åt något håll. 

Jenny Danielsson riktade liknande kritik (om utfrysning) mot Jesper Björk för något år sedan. Nu dyker det upp på nytt, med andra spelare, hur följer ni upp sådana här händelser?
- Jag vill ju höra sådant här internt från organisationen innan jag hör det från en journalist. Det är väl det första. Och sedan är det en balans i elitfotbollen hur man arbetar med värdegrund, med värdighet och med arbetsmiljö och balanserar det mot en extremt resultat- och prestationsinriktad bransch. Ibland så spiller det över och blir allt för hårt. Då måste vi så klart korrigera oss för vi vill vara en klubb där spelare ska kännas att de kan utvecklas. Men vi lever hela tiden i det där gränslandet. 

Annons

När jag har pratat med Laura och de andra källorna så berättar de att de inte upplever att AIK är en jämställd förening, mellan dam och herr. Vad tänker du när du får höra det? Källorna jämför med andra dubbelklubbar som BK Häcken och Hammarby exempelvis…
- Jag håller med om att det inte är helt jämställt. Det är absolut ingen hemlighet att vårt herrlag är en stor ekonomisk motor för hela klubben. Men det är inte detsamma som att vi på något sätt ska åsidosätta damverksamheten. Jag tror däremot att alla som arbetar i klubben, från styrelse och ner i organisationen tänker att när vi satsar pengar så måste det finnas en hållbar utveckling i det. 

- Vi är supermissnöjda med träningsmöjligheterna på Skytteholm, vi har precis kommit i mål med Solna Stad om en tydlig upprustning. Hammarby och BK Häcken ligger för all del längre fram, men att säga att vi inte satsar på det tycker jag är orättvist. För vi har faktiskt gjort rätt stora framsteg de senaste åren. Men utvecklingen och satsningen måste vara hållbar. 

Annons

Söderberg säger också:

- Jag tycker att vi historiskt sett har varit alldeles för dåliga på att prioritera damverksamheten, men vi kan bara göra det vi kan för att påvisa att den här satsningen är på riktigt. Det var inte längesedan vi inte hade en sportchef över huvud taget på damsidan. 

AIK:s vd meddelar vidare att han kommer försöka sätta sig in närmare i situationen efter intervjun med Fotbollskanalen, och bland annat samtala med Sadi och Björk.

Vad tänker du om att Laura lagt sin karriär på is efter tiden i AIK, för att hon tappat glädjen till fotbollen efter sina upplevelser?
- Det är givetvis väldigt tråkigt att det har blivit så och det tror jag ingen har önskat. Tvärtom hade det varit ännu bättre om hon hade hittat glädjen i en annan klubb än AIK. Rent fotbollsmässigt har jag däremot fullt förtroende för beslutet som fattats och klubben har höga krav på de spelare som är tänkta att ingå i en trupp. Jag har inga betänkligheter kring att beslutet om Lauras status i truppen (som fattades på mötet i november, reds. anm) togs på något annat än fotbollsmässiga grunder.

Annons

Fakta

SÅ SVARAR HERISH SADI

Sportchefen Herish Sadis svar:

- Det handlar om konkurrens och Laura fick en bra start, hon spelade en del men efter en tid blev konkurrensen för hård. Hon blev utslagen av konkurrensen och då är det min uppgift som sportchef att informera henne om vart hon ligger i processen. Under det mötet som vi hade informerade jag henne om att: “Du är spelare nummer 27 just nu. Du kommer inte prioriteras”. Varken i en startelva eller i träning, för vi behöver fokusera på dem vi behöver spela in. Sedan om hon upplever det som en utfrysning eller något sådant… det är fotbollsvärlden. Det är konkurrens, det är en prestationsmiljö, vi behöver få resultat. 

Hon har berättat att du sa att hon skulle användas som en kon. Stämmer det?
- Nej. Jag sa: “Jag vet inte hur roligt det är för dig att stå vid sidan av som en kon på träning”. Jag har inte sagt att hon ska användas som en kon. Jag har sagt: “Hur rimligt är det för dig att stå vid sidan av som en kon och titta på träningar? För det är det som det kommer landa i”. Sedan sa jag till henne att om hon vill välja att stanna kvar så får hon göra det för att vi har ett avtal och det är inga problem. “Vi tog in dig för att vi trodde på dig, men nu är läget såhär och that’s it”. 

Jag har förstått det som att när ni värvade henne inte såg på det som att ni tog in någon stjärna, utan att ni tog in en spelare som skulle ges möjlighet att utvecklas i AIK. Hur kommer det sig att situationen skiftade? Hon hade väl bara varit i AIK i några månader i november (när mötet ägde rum). Hur ser du på det?
- Absolut, hon togs in som en vänsterback som vi ville jobba med. Men det gick inte i den riktningen som vi ville försvarsmässigt främst. Och då flyttade vi upp henne ett steg och då gick det inte i den riktningen vi ville offensivt… och sedan tog vi det beslutet, att hon inte håller måttet.  

Men hur jobbar AIK med den aspekten, att man tar in en spelare som ska få chans att utvecklas i klubben och sedan, när man inte platsar, så är man utanför även på träning. Hur ser utvecklingsmöjligheterna ut då?
- Nej alltså, möjligheterna ger vi. Sedan om spelarna tar dem eller inte, det är ju helt upp till spelarna. Sedan blir det inte hundra procent rätt, alltså det blir inte rätt utveckling på alla spelare, vilket är normalt. Då är det också min uppgift att informera de spelarna om att det inte gått som vi velat. Sedan är beslutet hos dem, sedan har hon skrivit under ett avtal och sagt upp sitt avtal. Jag har bara gett henne förutsättningarna för vad som gäller.  

Hennes uppfattning är att du ville få henne att själv bryta kontraktet, att det ska ha handlat om en pengafråga. 
- Absolut inte. Jag informerade henne om att det är helt okej om hon vill stanna kvar, men jag gav henne förutsättningarna för hur det kommer se ut. Och hon valde att skriva på det (uppsägnings)avtalet för att hon inte gillade att inte vara prioriterad.  

Efter det där mötet i november, när hon hade fått förutsättningarna förklarade för sig. Hur upplever du att situationen var då? Upplevde du att hon var utfryst, att ni behandlade henne annorlunda?
- Nej, det skulle jag inte säga. Min behandling av henne har inte varit annorlunda från att hon kom till att hon lämnade. Min uppgift är inte att vara spelarnas vän. Jag är här för att optimera prestationen hos spelarna. Oavsett om det handlar om kost, förberedelser, återhämtning eller förutsättningar. Däremot så blir det per automatik att hon uppfattar saker och ting annorlunda för att hon inte är prioriterad i träning. Det är normalt. Vi behöver bygga en trupp som ska prestera efter att vi har gått upp. Är man spelare nummer 27 så kommer man inte känna sig som spelare nummer 1. Men jag har varit lika human, trevlig och snäll mot henne som jag är mot alla andra. Den aspekten av det är en annan del. Sedan, det som händer på fotbollsplanen, det är tränarnas beslut och bedömer de att hon inte håller, då håller hon inte. Det är inte jag som coachar. 

Hon säger att du ska ha sagt något i stil med att ni ångrar att ni värvade henne och att ni aldrig skulle ha erbjudit henne ett kontrakt eftersom hon är mer offensiv än defensiv. 
- Det är en lögn. Det kan du ta med. 

Hon har också pratat om att även Jesper ska ha hållit på med utfrysning, efter mötet i november. Han ska ha slutat prata med henne, inte gett någon feedback och om hon ställde en fråga ska han ha svarat personen som stod bredvid. Är det någonting som du har lagt märke till?
- Absolut inte. Det får du fråga Jesper om, men som sagt, om du är en spelare som är sist i ledet så kommer du per automatik inte få samma fokus som de främsta för att vi behöver bygga ett lag. Det är naturligt och skulle inte förvåna mig. Men återigen är det hennes uppfattning av det.  

Hennes uppfattning är att det här ska ha kommit från dig. Att det nästan ska ha varit lite direktiv från dig till Jesper att frysa ut henne för att hon i sin tur ska bryta sitt kontrakt. 
- Hon hallucinerar. Även om det stämde och jag mot förmodan skulle sagt det, hur skulle hon kunna veta det?

Varför tror du att hon säger så?
- För att hon säkert mådde så för att hon inte var prioriterad längre. Det var inga problem fram tills dess.  

Vad har AIK för ansvar, även om det är en konkurrensfråga, för hur en spelare, oberoende av situation, mår psykiskt?
- Jättestort ansvar, så länge hon är här. Vi försöker ta hand om alla spelare, men vi försöker också vara ärliga och raka med var de ligger. Sedan om man inte gillar det som spelare, det är en helt annan femma. Men vi behöver vara raka och konkreta och omhändertagande, vilket vi är. Och det är vi också genom att vi ger dem sanningen. 

Hur upplevde du att Laura mådde, kanske framför allt efter november och under träningslägret? Något du la märke till?
- Nej, inte direkt. Men det är svårt för mig att veta hur någon mår om man inte berättar hur man mår. Då kan man komma till mig, min dörr är alltid öppen för alla spelare. 

Ni var ju på träningsläger i början av året. Hur uppfattade du att Laura dels behandlades där, dels mådde?
- Ingen skillnad på henne och alla andra spelare. Samma behandling.  

Kan hon ha bortprioriterats i övningar? Att hon som enda spelare inte deltog på samma sätt eller på andra premisser?
- Inte utöver det taktiska. Allt annat har hon varit med på. Men på vissa upplägg är det naturligt att hon inte deltar, om hon inte ska spela under helgen.  

Sedan har jag också varit i kontakt med flera källor runt laget, som har valt att vara anonyma, som uppfattar det som att det finns en stark tystnadskultur i AIK:s damlag och att du är den som har skapat den. Varför tror du att folk säger så?
- Jag svarar inte på anonyma personer. Om de har någonting, eller några åsikter, så står min dörr alltid öppen. De kan alltid komma till mig. Det finns ingen tystnadskultur i AIK. Anonyma personer… jag vet inte vad du pratar om. De kan komma till mig när de vill. 

Men du upplever inte att det är någon tystnadskultur?
- Absolut inte. Vi frågar dem hela tiden vad de tycker och vad de tänker så de är delaktiga både i träningar och i ledarskap.  

Källor till mig säger att du vid ett tillfälle satt en samlingstid för en lagaktivitet, men sedan själv ändrat tiden för att du var i väg på annat och själv skulle hinna. Laget ska då ha suttit och väntat och ingen i laget ska då ha vågat säga ifrån. Känner du igen den situationen?
- Absolut inte. Ingen aning. Vad är det för fråga ens? Löjligt.  

Du känner inte igen situationen alls?
- Vi är super-professionella i ledarstaben. Spelarna är professionella så det där känner jag absolut inte till över huvud taget. 

Du ska även ha stått framför hela gruppen och skämtsamt sagt att om du vill så kan du sparka alla.
- Absolut inte. Jag skulle aldrig säga något sådant där. 

Vad tänker du när du får höra de grejerna?
- Att det inte stämmer. Det är dåligt ledarskap och ingen vettig ledare säger så inför en öppen grupp som man vill ha med sig. Det är bara löjligt.  

Det är ganska allvarliga anklagelser får man ändå säga. Vad tänker du om att det, förutom Laura, är fler som upplevt den här utfrysningen och tystnadskulturen?
- Det jag kan säga om sådana saker, gå ut öppet och säg allting så får de som är här dementera det ifall det inte stämmer och bekräfta det ifall det skulle stämma.  

Tror du att det kan finnas någon anledning till att man inte vågar gå ut öppet?
- Det finns ingenting som de behöver vara rädda för över huvud taget. Vi är transparenta med allt, inga konstigheter. Om någon har något som de undrar över så säg till. Det är ingenting som jag känner till eller har hört någon säga här på plats, så det är svårt för mig att tro på. Och jag spelar också in det här samtalet så att du vet.  

Det är helt okej såklart. 
- Så ta med allting som sägs. 

I samband med att jag har varit i kontakt med både Laura och de andra personerna så har de uttryckt att de inte tycker att AIK är en särskilt jämställd förening, mellan dam och herr. Du som har god insyn i damlaget, vad säger du om det?
- Jämställt på vilket sätt? 

Det har exempelvis kommit upp att det funnits tjejer i laget som inte fått plats i omklädningsrummet. Kritik vad gäller fördelningen mellan dam och herr helt enkelt. De har dragit liknelser vid Hammarby och Häcken och att det inte alls ser ut så i AIK.
- För mig är AIK en väldigt jämställd förening. Klubben prioriterar damlaget otroligt mycket. Speciellt med vår nya vd Fredrik Söderberg. Vi kämpar jättemycket att göra saker och ting lättare för damspelare. Om någon inte är nöjd så kan de alltid gå och spela i Häcken eller Hammarby. 

Efter publicering har några av svaren uppdaterats med tillägg från Herish Sadi.

Fakta

SÅ SVARAR JESPER BJÖRK

Huvudtränaren Jesper Björks svar:

- Det är klart att spelare inte känner sig prioriterade på det sättet som man gör när man är i startelvan både i träning och match. Det är väl det enda som jag kan säga runt omkring det ärendet.

Du ska ha varit med på ett möte i november i fjol där Herish gjorde klart för Laura hur hennes förutsättningar såg ut. Han ska bland annat ha sagt att hon kommer vara spelare nummer 27 och att om hon stannar så kommer hon användas som en kon. Vad minns du från det mötet?
- I grunden tar vi de mötena med spelare oavsett om de är positiva eller negativa. Om man tänker ur ett spelarperspektiv så är det enkelt för oss att kunna säga att allt är bra och att det går jättebra, men du får noll spelade minuter. Då tror jag andemeningen i det samtalet var att det kommer bli tufft, att hon var långt ifrån speltid helt enkelt. Så uppfattade jag det. Att hon skulle kunna ha en chans att göra någonting annat och kunna konkurrera på ett bättre sätt. Det är väl så jag tolkade det. 

De här orden som jag nämnde, att hon skulle vara spelare nummer 27 och användas som kon. Känner du igen de orden från mötet?
- Jag vet faktiskt inte om jag ska vara helt ärlig. Vi genomför flera möten med spelare och ledare varje dag och samtliga ord från alla parter är svårt att minnas så här långt senare. 

Efter det mötet började hon känna av den här utfrysningen som hon beskrivit. Bland annat säger hon att du ska ha slutat prata med henne och slutat svara på hennes frågor. Hur upplever du att det blev efter mötet?
- Upplever hon det så är det klart att det är beklagligt. Vi jobbar ju med de spelare som är där. Det blir väl absolut mindre samtal med de spelare som inte spelar så mycket. Det gjorde inte Laura i slutet. Hon spelade en del i början och sedan blev det så att hon inte spelade. Det är klart att de i startelvan får lite mer tid av tränaren.

- Det är väl ganska naturligt skulle jag säga. Men att jag skulle ha slutat prata med henne, nej, det gjorde jag absolut inte.

Du upplever inte att du behandlade henne annorlunda jämfört med de andra spelarna som också var utanför laget, startelvan?
- Vi har ganska bra koll och rutiner på saker och ting runt omkring spelarna och vi har personal i AIK som ser till att de här frågorna hanteras på ett bra sätt. Det är en tävlingsverksamhet. Det är en verksamhet där vi har ett resultatkrav på oss. Jag upplever inte att jag behandlar människor annorlunda oavsett om de spelar eller inte spelar. Sedan kommer man definitivt ge mer fokus och direktiv till de spelarna som är tänkta att starta matchen, till exempel.

Under ert träningsläger i början av året, hur upplevde du som huvudtränare att Laura mådde då?
- Det ska jag väl inte sticka under stolen med, att man märkte att det var någonting som inte var kanon. Utifrån det möte som vi hade så finns det väl anledningar till det. Om man får berättat för sig eller att man ligger en bit ifrån de andra. 

Hon upplever att hon på det här läget var helt bortprioriterad och helt exkluderad i vissa fall. Var det så i träningssituation? Att hon nästan fick stå vid sidan?
- Nej, definitivt inte. Hon var med och tränade, hon var med och tränade fotboll som laget gjorde, vad jag minns i alla fall. Om man inte får den coachingen eller feedbacken eller liknande av mig eller någon annan så är det väl så. Vad ska jag säga. Jag vill även minnas att vi hade spelarmöten och vi har prioriteringar på vilka spelare vi ska prata med och hur vi ska pusha vissa spelare och där har Laura definitivt varit en del av den träningsplaneringen. Det köper jag inte riktigt.  

- Sedan ska jag säga såhär, jag återkommer till det: är man lite längre ifrån laget kanske man får mindre feedback. Jag upplever inte att hon inte fick vara med och träna och sitta vid sidan och göra något annat.

Hon behandlades inte annorlunda än resten av laget under lägret?
- I den definitiva träningen så deltog hon. Det gjorde hon definitivt. Sedan om hon var glad eller nöjd över sin roll eller om hon spelade på rätt eller fel position, så är det alltid med spelare. 

Varför tror du att Laura upplevde sig som utfryst i AIK?
- Det får hon svara på. Det är definitivt en fråga som hon får stå för. Sen är det absolut tufft att höra i ett samtal att man ligger långt från speltid. 

En liknande situation har varit på tapeten tidigare som gällde just utfrysning (med Jenny Danielsson, reds. anm). Hur är det som huvudtränare att det riktas sådana allvarliga anklagelser?
- Det finns positiva och negativa stunder i fotbollslivet. Sedan så önskar jag att behandlingen eller hanteringen av de frågorna sker på korrekta sätt. Det klart att hon får uppleva saker och ting och det respekterar jag fullt ut. Definitivt. 

Jag har varit i kontakt med andra personer i och kring AIK som bekräftar Lauras bild. Men som själva också har upplevt utfrysning, framför allt från Herish men också från dig. Varför tror du att flera känner så? Hur reagerar du på de anklagelserna?
- Jag vet inte vilka de här personerna är så det är svårt att kommentera. 

Det är källor som har valt att vara anonyma i det här fallet.
- För mig är det svårt att kommentera. Jag tror att mycket handlar om att ha speltid, att vara nära speltid eller att inte ha någon speltid alls. Det tror jag är en nyckelfaktor i de här frågorna. 

Du återkommer ju till det med speltiden hela tiden och hur nära elvan man är. Men vad har du och AIK för ansvar i att även spelare nummer 27, 26, 25 och 24 ska känna sig som en del av laget? Man vill väl inte att någon spelare ska känna sig utfryst oavsett om man är spelare 1 eller 27?
- Det är definitivt inte vad jag har sagt heller. Jag vill vara tydlig med att det inte är det jag har sagt. Vi har vår träningsmiljö och våra rutiner för att driva en god träningsverksamhet och tävlingsverksamhet. Vi försöker hantera de problem och situationer som uppstår hela tiden. Oavsett om man spelar eller inte spelar, nu återkommer jag till det ändå. 

- Vi försöker ta hand om människor på absolut bästa möjliga sätt och göra saker och ting i “by the book” många gånger. Antingen för att pusha upp en spelare eller berätta för en spelare vad den personen behöver jobba med eller liknande och försöka pusha i träning. Sedan är det alltid upp till spelaren.

En gemensam bild som både Laura och de anonyma källorna som jag pratat med delar är att det råder en stark tystnadskultur i AIK:s damlag, och att det framför allt ska komma från Herish. Hur upplever du det?
- Det upplever jag väl inte. Jag upplever inte den tystnadskulturen. Vi gör våra rutiner innan och efter träning och match med tankar och känslor från spelargruppen. Ett spelarråd som lyfter fram saker och ting. Sedan har vi personer runt omkring laget som är kopplade till laget som går att prata med om man inte har förtroende för de som jobbar i laget. 

Laura har också berättat att när hon hade brutit sitt kontrakt var det flera ledare, bland annat du, som ska ha kommit fram och pratat med henne och bett om ursäkt till henne. Minns du om du gjorde det?
- Jag kommer vara jättetydlig med den här frågan som jag pratade med henne om. Jag tyckte att det var synd i sig i situationen, hur den blev efter hennes rekrytering. Det tyckte jag definitivt, och jag önskade henne lycka till i det hon ska göra.

Publicerad 2024-05-30 kl 10:30
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto