Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Piteås tränare Stellan Carlsson efter guldet: "Det är mycket som snurrar runt"

Damallsvenskan

Tränaren Stellan Carlsson ledde Piteå till SM-guldet.
Han menar att SM-guldet är en pordukt av hårt arbete av många person runt klubben.
- Men i slutändan handlar det om de här fantastiska spelarna, säger Carlsson efter matchen.

2:02
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se intervjun med Stellan Carlsson i spelaren ovan.

Piteå tog hem SM-guldet i damallsvenskan 2018. Tränaren Stellan Carlsson hade svårt att sammanfatta sina tankar efter 6-1-vinsten mot Växjö.

- Det är svårt att beskriva det. Det är mycket som snurrar runt sådär. Jag försöker njuta av att vi gör en sån otrolig match. Att i det här läget gå ut och göra en så otrolig prestation, säger Carlsson till C More och fortsätter:

- Det måste få sjunka in känner jag. Otrolig glädje och en känsla som är svår att beskriva sådär. Otrolig glad att vi presterar så bra inför så många människor. Fantastisk inramning. Det har varit stor tryck på spelarna under flera veckor med ett jättestort intresse för den här matchen och det är svårt att slå den här eftermiddagen, så känns det.

ANNONS

Carlsson har varit tränare i klubben i sju år och framhåller sina spelare som fantastiska. Han menar att många har jobbat hårt för att se till att klubben vinner SM-guldet.

- Det är spelare som varit här i 10-12 säsonger som jobbat hårt, hårt, hårt. Även människor som har jobbat runt om för att gradvis göra det bättre och bättre. Men i slutändan handlar det om de här fantastiska spelarna och vad de har presterat hela året naturligtvis. Helt fantastiskt.

Se segerintervjun med Carlsson i spelaren ovan.

Publicerad 2018-10-27 kl 17:55

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto