Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bendtner första ord efter misshandlen: ”Jag skyddar de jag älskar"

Eliteserien

Nicklas Bendtner blev gripen i Köpenhamn, misstänkt för misshandel av en Taxichaufför. På tisdagen höll han en presskonferens för att ge sin sida av historien.
- Jag kunde inte ens i min vildaste fantasi föreställa mig att det skulle utveckla sig som det gjorde, säger Bendtner på en presskonferens.

Foto: Bildbyrån

Niclas Bendtner blev natten mellan lördag och söndag gripen av dansk polis, anklagad för att ha brutit käken på en taxichaufför i Köpenhamn. Bendtner höll på tisdagen en presskonferens för att ge sin sida av historien och menade att han agerat i självförsvar.

- De jag delar omklädningsrum med vet att jag inte är och aldrig har varit en fighter. Men jag skyddar de jag älskar, sa Bendtner på en presskonferens enligt danska BT.

Bendtner valde att läsa det han sa helt från ett förskrivet manus och gav inga specifika kommentarer om vad som hände. Bendtner tog inte heller några frågor från media. Hans flickvän gick på måndagen ut på Instagram och menade att fotbollsspelaren agerade i självförsvar.

ANNONS

- Som det har gått att läsa i media har jag varit involverade i en extremt olycklig händelse. Jag kunde inte ens i min vildaste fantasi föreställa mig att det skulle utveckla sig som det gjorde, sa Bendtner och fortsatte:

- Jag tar inte lätt på det som har hänt och jag skulle vilja be om ursäkt till klubben och fansen.

Förutom Bendtner var också Rosenborgs vd Tove Moe Dyrhaug med på presskonferensen, som berättade att Bendtner bett om ursäkt till klubben flera gången.

- Naturligtvis lovar jag att vara försiktigare i framtiden, sa Bendtner.

Publicerad 2018-09-11 kl 16:25

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto