Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Bois-profilen tar över Landskrona - ersätter Majgaard Jensen

ettan

Landskrona har presenterat sin nya tränare.
Och det är en profil i klubben - Billy Magnusson.
- Jag tror på den resa Bois påbörjat, säger han till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån.

Landskrona Bois har haft ett rörigt år och bland annat klev dåvarande huvudtränaren Agim Sopi av sitt ämbete mitt under brinnande säsong. Han ersattes av Jack Majgaard Jensen - men han blev bara kvar i klubben under resterade delen säsongen.

Nu har Landskrona hittat sin nya tränare. Redan under tisdagen uppgavs Bois-profilen och Halmstads BK:s assisterande tränare, Billy Magnusson, ta över tränarrollen. Nu bekräftar klubben på sin hemsida att så också är fallet.

- Jag känner mig glad och stolt att få uppdraget som huvudtränare i den förening som ligger mig närmast hjärtat, säger han till klubbens hemsida.

Annons

Magnusson ser på uppdraget med tillförsikt.

- Jag tror på den resa BoIS påbörjat där klubben inte lever över sina tillgångar utan bygger långsiktigt genom satsningar på vår egen ungdomsverksamhet och ett A-lag präglat av unga, hungriga och utvecklingsbara spelare.

Klubben har skrivit ett tillsvidareavtal med Magnusson.

- Vi har valt att skriva ett tillsvidare avtal vilket känns bra för båda parter och andas långsiktighet, säger han till han till hemsidan.

Publicerad 2018-11-15 kl 08:55

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto