Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Agger kan lämna Liverpool: ”Vill inte vara här om jag inte får spela”

Daniel Agger har inte fått mycket speltid i Liverpool den här säsongen.

Nu hintar dansken om att han kan lämna klubben.

- Om jag inte får spela vill jag inte vara här, säger Agger enligt Daily Star.

Daniel Agger har totalt gjort 215 matcher för Liverpool men har bara startat i fyra Premier League-matcher den här säsongen. Tränaren Brendan Rodgers, som ofta valt en 3-5-2 uppställning i inledningen av säsongen, har istället valt att spela med Kolo Toure, Mamadou Sakho och Martin Skrtel i backlinjen.

Agger, som tillhört Liverpool sedan januari 2006, ryktades i somras vara nära en övergång till Barcelona, och erkänner nu att han kan lämna klubben om situationen inte förändras.

- Om jag inte spelar och tränaren inte tycker att jag är tillräckligt bra kan det få mig att lämna Liverpool, säger Agger enligt Daily Star.

- Jag är här för att spela fotboll. Så om jag inte spelar vill jag inte vara här längre.

Liverpooltränaren Brendan Rodgers symptaiserar med Agger men menar också att han tar ut sitt lag baserat på form, inte på gamla meriter.

- Jag försöker alltid att vara rättvis mot mina spelare. Folk säger att ”du gillar inte den spelaren”, men allt handlar om spelarnas form, inget annat, säger Rodgers.

- Om du spelar bra kommer du också att få starta. Om inte kommer du att åka in och ut ur laget. Jag har en landslagskapten som sitter på bänken men det är på grund av att jag försöker vara rättvis mot de spelarna som startar just nu. Och Martin (Skrtel) har varit fantastisk.

Slovaken Skrtel har alltså bildat trebackslinje tillsammans med nyförvärven Kolo Toure och Mamdou Sakho, en framgångsrik kombination så här långt för Liverpool.

- Skrtel har fått mer och mer självförtroende och spelat bättre och bättre. Det vill jag så klart uppmuntra.

Nästa match för Liverpool är på Emirates mot Premier Leagues ledarlag, Arsenal.

Publicerad 2013-10-29 kl 08:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons