Arsenal vann efter nio minuters målfest

Arsenal gästade St James Park i Newcastle och det var hemmalaget som fick den bästa möjligheten att ta ledningen i den första halvleken när Almunia bufflar sig fram i straffområdet och orsakar straff.
Den tog Obafemi Martins hand om, men den spanske målvakten räddade.

I den 57:e minuten tog istället Arsenal ledningen när Nicklas Bendtner nickade in en frispark från Andrej Arsjavin. Men lyckan blev mycket kortvarig då Obafemi Martins kvitterade omgående efter slarv i Arsenals backlinje.
Och ytterligare några minuter senare är det dags igen. Steven Taylor behandas vid sidlingen för skada när Abou Diaby hittar just den luckan i Newcastles backlinje, löper igenom och dunkar in 2-1. Strax därefter kommer Samir Nasri igenom och sätter 3-1.
Publicerad 2009-03-21 kl 20:32