Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Guidetti om sin kritik: "Arg och dålig förlorare"

Foto: youtube.com

John Guidetti

John Guidetti kan starta i helgen mot West Ham.
Nu talar han ut om sin kritik mot Mark Hughes.
– Jag var arg och är en dålig förlorare, säger 21-åringen till Stoke Sentinel.

John Guidetti är utlånad från Manchester City till Stoke. Den första tiden i klubben har inte blivit vad svensken hade hoppats på. Det har blivit blott fem korta inhopp – och ingen match från start.

I helgen tar Stoke emot West Ham och då är anfallaren John Walters avstängd (första av tre matcher) och det kan öppna för John Guidetti från start. I en intervju med Stokes hemsida säger Guidetti att han är redo.

Utlåning har inte riktigt blivit vad Guidetti hade tänkt sig och svensken inledde sin tid i Stoke med att såga sin manager Mark Hughes. Därefter har speltiden varit skral. Men nu kan det bli ändring på det i och med Walters avstängning.

John Guidetti har nu en helt annan approach än han hade efter de inledande matcherna. Då sa han  bland annat att han att ”hade gjort mål om han fått spel 10 minuter till” och att ”han lika gärna kunde sitta på bänken i City”.

– Jag var arg och jag hatar att förlora fortbollsmatcher. Det var direkt efter en förlust och jag är en dålig förlorare, säger Guidetti till tidningen.

Nu låter det helt annorlunda när 21-åringen pratar om sin manager.

– Han vet vad han gör, annars skulle jag kunnat vara manager. För varje dag som går ger han mig mer tid att bli bättre och förhoppningsvis gör han mig mer förberedd för att ta chansen. Om han vill att jag bara ska spela 10 minuter, då spelar jag 10 minuter. Man måste ha respekt för tränaren och jag lyssnar på hans råd, säger Guidetti.

Stoke möter West Ham på lördag.

Publicerad 2014-03-14 kl 09:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons