Championship

Coventry City gästade serieledarna Fulham.
Då tog bortalaget en skrällseger med 3-1.
Ett av målen stod Viktor Gyökeres för.

Coventry City ställdes mot Fulham på bortaplan i Championship. Hemmalaget, som är överlägsen serieledare, åkte då på en smäll.

Gästerna fick en smakstart på matchen, när Michael Rose nickade in ett ledningsmål efter 20 minuter spelade. Bara minuter senare utökades ledningen och det var då Viktor Gyökeres som låg bakom målet. Det var svenskens 15:e mål för säsongen.

2-0 var sedan ställningen när lagen gick till pausvila och även en större del av andra halvlek. Efter drygt 80 minuter satte Fulham liv i matchen igen med ett reduceringsmål från Bobby Reid.

Men på stopptid satte Coventry spiken i kistan, då Callum O’Hare placerade in 3-1, vilket blev matchens slutresultat.

Publicerad 2022-04-10 kl 18:41