Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Jansson fick smäll på knät - Blågult inväntar svar: "Ska diskutera vid fem"

Championship

Pontus Jansson fick i går en smäll på ena knät i Championship. 
Nu inväntar Blågult svar från Leeds inför EM-kvalsamlingen.
- Jag vet bara att han är skadad och att vi inväntar svar, säger landslagets idrottsskadeterapeut Dale Reese till Fotbollskanalen. 

Foto: Bildbyrån.

Pontus Jansson hade i går en annorlunda kväll i Leeds ligamöte med Sheffield United på Elland Road. Mittbacken fick i slutet av matchen en smäll på ena knät och haltade runt lite på planen innan han på övertid fick ersätta utvisade målvakten Kiko Casilla mellan Leeds stolpar under de sista minuterna av matchen som slutade med en 1-0-förlust. En anledning till att Jansson inte kunde bytas ut var att Leeds alla byten redan var gjorda. 

Leeds-tränaren Marcelo Bielsa fick under den efterföljande presskonferensen frågor om smällen på Janssons knä, men hade inga svar. Yorkshire Evening Post rapporterade vidare i dag att Leeds undersöker Janssons fysiska status, samtidigt som tidningen skriver att klubben är hoppfull om att det inte är en allvarlig skada.

ANNONS

Jansson blev i veckan uttagen i Sveriges trupp till EM-kvalmötena med Rumänien och Norge, men kan nu möjligen vara osäker till spel i landskamperna.

Blågults idrottsskadeterapeut Dale Reese berättar att landslagsläkaren Anders Valentin har kontakt med Leeds och att de ska diskutera saken klockan 17.00 i kväll vid samlingen. 

- De rapporter jag har fått hittills är att vi har sagt att vi ska diskutera vid fem (klockan 17.00) när vi har samlingen. Anders Valentin har den kontakten med deras läkare och gör den bedömningen. Jag har inte hört resultatet ännu, så Anders Valentin vet mest just nu, säger han till Fotbollskanalen. 

- Vi har i varje fall ett utlåtande i kväll, fortsätter han. 

Vet du något om vad det handlar om?
- Jag vet bara att han är skadad och att vi inväntar svar. Det är han (Anders Valentin) som har den bollen, säger han. 

ANNONS

Fotbollskanalen har sökt Anders Valentin utan framgång. 

Publicerad 2019-03-17 kl 13:14

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto