Jota sänkte Spurs på övertid i makalöst drama

Liverpool slog Tottenham i ett makalöst drama.
Richarlison fullbordade Spurs vändning från 0-3 till 3-3 på övertid - men trots det fick Diogo Jota sista ordet till seger med 4-3.
- Alla drömmer om att göra mål i den sista minuten, säger Liverpool-hjälten till Sky Sports.

Dejan Kulusevskis Tottenham kryssade tidigare i veckan mot Manchester United, men föll dessförinnan med hela 1-6 mot Newcastle i Premier League.

Under söndagen blev det åter en tung start för Spurs mot Liverpool på Anfield i ligan.

Curtis Jones gav redan i den tredje minuten Liverpool ledningen innan Luis Diaz, två minuter senare, utökade till 2-0. Därefter fick Liverpool straff i den 15:e minuten, och då satte Mohamed Salah bollen högt upp i mitten av målet till 3-0.

Salahs mål fick, enligt BBC, flera Tottenham-supportrar att lämna arenan, samtidigt som en del supportrar hånade sitt eget lag med att skrika: "Vi vill ha våra pengar tillbaka". Efter Spurs 1-6-förlust mot Newcastle valde nämligen London-klubbens spelare att kompensera sina supportrar för biljettkostnaderna.

"Den här matchen verkar redan vara över. Spurs-spelarna ser förvirrade ut. De låg under med 0-5 mot Newcastle efter 20 minuter och måste redan ha en sjunkande känsla här", skrev BBC-journalisten Phil McNulty efter Liverpools rivstart.

Men Tottenham reste sig och reducerade i den 39:e minuten genom Harry Kane. Spurs skapade även fler chanser än så och var både nära genom Heung-Min Son och Dejan Kulusevski, men fick inte fira igen före första halvleks slut.

Tottenham fortsatte sedan att ösa på mot mål i andra halvlek, och reducerade i den 77:e minuten genom Son, vilket följdes av fler chanser, däribland två träffar i virket.

Till slut fick Tottenham fira igen - på övertid. Richarlison klev i den 93:e minuten fram med sitt första ligamål för säsongen, och trodde nog där och då på att det skulle betyda en poäng, men en minut senare gav Diogo Jota Liverpool seger med 4-3 på Anfield.

- Alla drömmer om att göra mål i den sista minuten. Jag tänkte att jag kunde göra mål, och det var fantastiskt, säger Jota till Sky Sports.

- Galet, vilken match. Det är sådana här matcher man älskar att spela. Det var en fantastisk avslutning på matchen, säger lagkamraten Trent Alexander-Arnold till Sky Sports.

Liverpool är på femte plats, medan Tottenham är på sjätte plats i Premier League.

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Konate, van Dijk, Robertson - Elliot, Fabinho, Jones - Salah, Gakpo, Diaz.

Tottenham: Forster - Romero, Dier, Davies - Porro, Skipp, Højbjerg, Perisic - Kulusevski, Son - Kane.