Masons ilska - efter dramat: "Det tydligaste röda kortet du kommer se"

Diogo Jota sparkade Oliver Skipp - och sänkte sedan Tottenham.
Nu rasar Ryan Mason över att Liverpool-hjälten inte blev utvisad.
- Ärligt talat, det är förmodligen det tydligaste röda kortet du kommer att se, säger Spurs-tränaren till BBC.

Tottenham föll under söndagen mot Liverpool i en riktig holmgång på Anfield. I den 93:e minuten fullbordade Richarlison Spurs upphämtning från 0-3 till 3-3, men en minut senare gav Diogo Jota Liverpool seger med 4-3.

Nu är Tottenhams tillfällige tränare Ryan Mason irriterad efter förlusten, då han tycker att Jota borde blivit utvisad i den 81:a minuten - efter att ha sparkat Oliver Skipp i huvudet. Portugisen klarade sig undan med en varning.

- Ärligt talat, det är förmodligen det tydligaste röda kortet du kommer att se på en fotbollsplan. Jag behöver en förklaring. Det äventyrade motståndaren. Skipp behöver stygn och Jota gjorde mål när han inte borde varit på planen, säger Mason till BBC.

Mason är vidare besviken över Tottenhams start i matchen.

- Det är nästan omöjligt att komma tillbaka från ett tremålsunderläge, säger han.

Vi släppte in tre fruktansvärda mål och det är svårt att förklara varför det hände. Det är svårt att ta in, fortsätter han.

Tottenham är på sjätte plats i Premier League.

Publicerad 2023-04-30 kl 20:13