POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
1v

Lampard om Luiz-flytten: ”Det var absolut ingen form av strejk”

Foto: Bildbyrån

David Luiz gjorde flytten från västra till norra London, från Chelsea till Arsenal.
Det kom uppgifter om att mittbacken strejkade från träning, men det tillbakavisas av Frank Lampard.
- Det var absolut ingen form av strejk och det var inte heller någon spricka mellan mig och spelaren, säger Chelseamanagern.

David Luiz gjorde under sista dagen på transferfönstret flytten från Chelsea till Arsenal. Flytten kom något oväntat och Chelseamanagern Frank Lampard menar att den var ett resultat av samtal mellan spelaren och klubben.

- Vi hade en del samtal under veckan, ärliga samtal, för jag känner David ganska väl och jag tror att sammanfattningen av de samtalen var att han ville flytta så jag tycker det var ganska tydligt i det hänseendet, säger Lampard enligt Sky Sports.

Managern menade också att Luiz inte tränade i veckan eftersom att samtalen mellan klubbarna pågick och att det var den bästa lösningen för tillfället, snarare än att han strejkade.

- Det var absolut ingen form av strejk, så det är något jag vill göra tydligt direkt och det var inte heller någon spricka mellan mig och spelaren. Det var ärliga samtal och jag tror att spelare alltid respekterar ärlighet från managern, oavsett vad nyheterna är. Jag tror att jag fick ärliga svar från David, vilket är anledningen till varför han flyttade till Arsenal så det var ingen strejk, säger Lampard.

Chelsea spelar sin premiär på söndag mot Manchester United, en match som blir Lampards första tävlingsmatch som Chelseamanager.

- Jag har varit exalterad från första stunden som det var bekräftat att jag fått jobben. Naturligtvis är det en enorm sak för min del att vara tillbaka här, men det viktigaste är att jag vill vara framgångsrik så det är här det börjar, säger Lampard om matchen.

Publicerad 2019-08-09 kl 15:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå