POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE
4v

Lindelöf ryktades till Barça – skrev nytt kontrakt med United: ”Älskar att få bära tröjan”

Foto: Bildbyrån

I somras ryktades Victor Nilsson Lindelöf vara intressant för Barcelona.
Istället skrev han ett nytt långtidskontrakt med Manchester United.
- För mig var det heller aldrig en fråga, jag ville stanna i United och tror mycket på det vi har på gång, säger han till Expressen.

Victor Nilsson Lindelöf skrev nyligen ett nytt kontrakt med Manchester United, som enligt Daily Express gjorde att svensken fördubblade sin lön till omkring 1,7 miljoner krono i veckan. Samtidigt kom det rapporter under sommaren att Barcelona var ute efter mittbacken, som själv tog de ryktena med ro.

- Det var mycket skriverier om det. Men för mig har jag kontrakt med United och jag är trogen klubben. Jag trivs väldigt bra. För mig var det heller aldrig en fråga, jag ville stanna i United och tror mycket på det vi har på gång och det var också därför jag skrev på ett nytt kontrakt, säger han till Expressen.

Lindelöfs agent Hasan Cetinkaya menade i en intervju med Aftonbladet att Barcelona var väldigt måna om att värva svensken, men att United inte hade någon tanke på att släppa Lindelöf till den spanska klubben.

- Jag älskar att representera United och att få bära den tröjan varje dag. Mitt mål när jag kom hit var att vinna titlar och göra det bra för alla supportrar. Men jag har inte vunnit någon titel ännu, så att det är mitt stora mål att ta hem stora titlar med United, säger Lindelöf.

Lindelöf pratar även i intervjun om när han valde att tacka nej till landslaget på grund av personliga skäl i våras.

Fotbollskanalen publicerade då uppgifter om att återbudet till viss del berodde på att John Guidetti, en av Lindelöfs bästa vänner, inte var uttagen samt att relationen mellan mittbacken och förbundskapten Janne Andersson var knivig.

Lindelöf berättar för Expressen om hans version av omständigheterna som gjorde att han tackade nej till landslaget. Han menar att han tackade nej till landslaget eftersom han och hans partner Maja skulle ha sitt första barn och att det uppstod komplikationer med graviditeten.

Lindelöf menar att tycker att han kan ta att det skrivs saker om honom, men att han inte accepterar när det går ut över hans personliga liv eller hans fru.

- Det var första barnet, vi visste inte vad som hände och det skulle vara en tidig förlossning. Det var stressigt för Maja och jag försökte ge henne all energi och kärlek. Och det var väl inte något som jag uppskattade att de bara fortsatte att trycka på och att det blev sådan hets kring allting. Det tyckte jag var fel och det har jag sagt tidigare. Det var därför jag sa ifrån också, säger Lindelöf.

Lindelöf återvände sedan till landslaget och har varit med under de två senaste landslagssamlingarna, även om han missade matchen mot Malta i går med en ryggskada. Han säger till Expressen att han hoppas kunna vara med mot Spanien på tisdag.

Publicerad 2019-10-13 kl 20:33
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå