Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Parker klar för Bournemouth

England 2021-06-29 kl 01:43

Fulham åkte ur Premier League. 
Nu lämnar huvudtränare Scott Parker - för att träna Bournemouth.
- Genom uppflyttning och degradering har Scott (Parker reds. anm) alltid haft mitt stöd som huvudtränare, säger Shahid Khan, ordförande i Fulham, i en kommentar. 

Foto: Bildbyrån.

Det engelska laget från sydvästra London slutade förvisso före West Bromwich och Southampton, men spelar ändå inte i Premier League nästa säsong då man slutade på 18:e plats, som innebär degradering. 

Huvudtränare Scott Parker har sedan säsongens slut ryktats lämna klubben. Och nu har det blivit bekräftat av Fulham att han inte blir kvar efter att parterna kommit överens om att bryta Parkers avtal. 

- Genom uppflyttning och degradering har Scott (Parker reds. anm) alltid haft mitt stöd som huvudtränare. Att Scott lämnar förändrar ingenting för mig, säger Shahid Khan, ordförande i Fulham, i en kommentar på klubbens hemsida. 

ANNONS

Han fortsätter: 

- Vi kommer att anställa en ny huvudtränare som kan nå vårt mål att flyttas upp och kan engagera sig för Fulham och våra supportrar. Och vi kommer att sätta ett lag på banan som kommer agera, tävla och vinna. Framåt. 

Till saken hör att Sky Sports så sent som i går skrev att Scott Parker blir ny huvudtränare i Bournemouth, som missade uppflyttning till Premier League under förra säsongen.

Sky Sports uppgifter bekräftades senare under måndagskvällen av "The Cherries", som presenterade Parker som tränare. Kontraktet är skrivet på tre år. 

Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Paketet består av UEFA Champions League från Telia, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf. HBO Max kan väljas till utan extra kostnad.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto