POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
1v

Özil och Kolasinac inte med i premiärtruppen – på grund av ”ytterligare säkerhetsincidenter”

Foto: Bildbyrån

Mesut Özil och Sead Kolasinac blev utsatta för ett rånförsök i London för ett par veckor sedan
Efter det har duon tränat som vanligt igen, men nu rapporterar Sky News att duon inte kommer att vara med i Arsenals Premier League-premiär på grund av ”ytterligare säkerhetsincidenter”, som undersöks av polisen.
- Våra spelare och deras familjers välmående är alltid av högsta prioritet, säger Arsenal i ett utalande enligt BBC.

Mesut Özil och Sead Kolasinac blev utsatta för ett rånförsök i norra London för ett par veckor sedan. Personer i motorcykelhjälmar som var beväpnade med något som likande knivar försökte stjäla Özils bil, men misslyckades.

Spelarna klarade sig utan några fysiska skador, men blev erbjudna av klubben att få psykologiskt stöd om de kände att de behövde det. Sedan dess har duon varit med i spel och träning som vanligt.

Nu rapporterar dock Sky News att Arsenal inte kommer att ha med varken Özil eller Kolasinac i sin trupp i helgens Premier League-premiär. Enligt sajten beror det på att polisen undersöker ”ytterligare säkerhetsincidenter”.

Till BBC säger en talesperson för Arsenal att klubben jobbar tillsammans med polisen och att de hjälper spelarna och deras familjer med all support de kan.

- Våra spelare och deras familjers välmående är alltid av högsta prioritet. Vi har tagit det här beslutet efter diskussioner med spelarna och deras representanter. Vi ser fram emot att välkomna tillbaka spelarna till laget så fort som möjligt, säger Arsenal i ett uttalande enligt sajten.

Arsenal möter Newcastle i sin premiär på söndag eftermiddag. Premier League inleds ikväll med mötet mellan Liverpool och Norwich klockan 21.00.

Publicerad 2019-08-09 kl 18:45
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå