Succé för United och Lindelöf - körde över Leeds

Chanser i mängder.
Mål i mängder.
Manchester United mot Leeds var en match som hade det mesta, bland annat ett mål av svenske Victor Nilsson Lindelöf.
- Vi är inne i en bra period just nu, säger United-mittfältaren Scott McTominay till Sky Sports.

Redan efter tre minuter ledde United matchen med 2-0 sedan Scott McTominay oväntat svarat för båda målen. Den skotske mittfältaren blev därmed den förste någonsin i Premier Leagues historia att göra två mål under en matchs tre första minuter.

Drömstart för United, men laget var inte klart i offensiv väg där.

Innan första halvlek var slut ledde United med hela 4-1 där Victor Nilsson Lindelöf var en av målskyttarna, Svensken höll sig framme på en hörna och från nära håll kunde han stöta in bollen i nät.

Målfest i första halvlek och den andra fortsatte på samma tema.

Daniel James utökade till 5-1, Bruno Fernandes placerade in sitt andra mål för kvällen från elvameterspunkten fram till 6-1 och Leeds Stuart Dallas bjöd på ett vackert reduceringsmål för Leeds när han placerade in bollen från en position strax utanför straffområdet.

Båda lagen hade bud på fler mål, men Dallas mål blev matchens sista och slutresultatet skrevs till 6-2 i Manchester Uniteds favör.

- Vi spelade väldigt bra som lag och vi hade analyserat dem mycket på video. Det betalade sig, säger Uniteds Scott McTominay till Sky Sports och fortsätter:

- Alla matcher är som en cupfinal när du spelar för Manchester United och vi är inne i en bra period just nu.

Tränaren Ole Gunnar Solskjær menar i sin tur att det hade kunnat bli fler mål i matchen.

- Det hade kunnat sluta 12-4. Det var den typen av match, säger han till Sky Sports.

Lagens startelvor:

Manchester United: De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw - James, Fred, Fernandes, McTominay, Rashford - Martial

Leeds: Meslier - Dallas, Cooper, Ayling, Alioski - Harrison, Phillips, Klich, Raphinha, Rodrigo - Bamford