Torres räddade Chelsea från fiasko i FA-cupen - omspel mot Brentford

Chelsea låg under två gånger.
Men Fernando Torres fixade omspel mot Brentford.

Brentfords Marcello Trotta

Många trodde nog att Chelsea skulle köra över Brentford och gå enkelt vidare i FA-cupen. Laget var riktigt illa ute när Fernando Torres plötsligt vaknade till och dunkade in 2-2 i 83:e matchminuten efter inspel från inhoppare Demba Ba. Målet kom medan Chelseafansen sjöng "Du vet inte vad du håller på med", till sin egen manager Rafael Benitez.

League 1-laget Brentfords fösta chock kom efter 42 minuter då Trotta gjorde 1-0 för hemmalaget. Tio minuter in i den andra halvleken kvitterade dock Oscar. Brentford reste sig igen och efter 73 minuter fick man straff efter att Turnbull rivit ner Adeyemi. Forrester tog hand om straffen och gjorde 2-1. Men Chelsea sprattlade ifrån igen. I den 83:e minuten fastställde Torres slutresultatet till 2-2 vilket betyder omspel.

Publicerad 2013-01-27 kl 14:58