Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Törstiga fans ockuperade restaurang - sålde 7500 öl på timmar

EM 2024 (herr)

Öl konsumeras i mängder under sommarens EM-slutspel.
En restaurang sålde slut på hela lagret flera timmar innan Englands match mot Serbien och satte nytt försäljningsrekord.

3:27
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån

Tyskland har laddat upp med öl i mängder under mästerskapet i landet. Några som brukar vara särskilt törstiga under slutspelen är de engelska fansen som brukar anlända till mästerskapen i tusentals.

Inför Englands match mot Serbien var det högt tryck på barerna i Gelschenkirchen - dit många hade tagit sig för att släcka sin törst och ladda upp inför matchen.

Till den brittiska tidningen The Mirror uttalar sig en restaurangägare och berättar att han aldrig tidigare sålt så mycket öl som inför matchen mellan England och Serbien.

 - Engelsmännen är verkligen törstiga. Det var längesen vi var så fullsatta, förmodligen när England spelade i Gelschenkirchen under VM 2006, säger han och fortsätter:

Annons

- Vanligtvis brukar vi på en helg sälja max två fat med öl. Den här helgen sålde vi slut på alla 60 fat, runt 7500 pints.

England vann matchen mot Serbien med 1-0.

Publicerad 2024-06-17 kl 22:29
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto