Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Tottenham räds inte Real Madrid: ”Vi förtjänar att vara där uppe"

Tottenham möter storlaget Real Madrid i Champions League. Och de spanska giganterna oroar inte Spurs. - Vi åker dit utan rädsla, säger Sandro enligt the Sun.

Tottenham har sin största framgång någonsin i Europacupen/Champions League. Real Madrid har vunnit turneringen nio gånger. Tottenham har vunnit inhemska ligan två gånger. Real Madrid har vunnit inhemska ligan 31 gånger. Skillnaden mellan Tottenham och Real Madrid är med andra ord rent historiskt stor, men Tottenhams spelare och tränare är efter en framgångsrik säsong i Champions League uppumpade med självförtroende och tror på avancemang.

- Vi åker dit utan rädsla. Folk vet nu att Tottenham är ett av de starkaste lagen i Europa och vi förtjänar att vara där uppe och spela mot de allra bästa.

Och samtidigt som Sandro menar att Real Madrid har flera fantastiska spelare, menar han att Tottenham har det också.

- Vi vet att de har några av världens bästa spelare, som Cristiano Ronaldo och Angel di Maria. Men samtidigt har vi fantastiska spelare och vi hade inte tagit oss så här långt i den här turneringen om vi inte hade haft det.

Sandro gör ju sin första säsong i Tottenham och har etablerat sig på allvar på Tottenhams mittfält under den senare delen av säsongen. Han beskriver det som en dröm att få spela mot Real Madrid.

- Det är en dröm för mig, och alla proffs, att spela mot ett av världens största lag.

Publicerad 2011-03-23 kl 12:23
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons