TV: Arsenal föll tungt i Cechs mardrömsdebut

Ryska Premier League

Petr Cech hade ingen rolig Premier League-debut i Arsenal-tröjan. Målvakten stod för två svaga ingripanden vilket ledde till 0-2-förlusten.

Den första halvlekens farligaste chans hade Arsenal då Aaron Ramsey träffat ribban i den 29:e matchminutern. Men det var ändå West Ham som skulle ta ledningen i matchen efter att Petr Cech kommit helt fel ut på en frispark av Dimitri Payet. Istället kunde Cheikhou Kouyate enkelt nicka in 1-0 i öppet mål.

Fem minuter in i den andra halvleken fick Mauro Zaraté bollen utanför straffområdet och testade skott. Bollen smet in vid den första stolpen efter vad som såg ut som ett svagt agerande från Petr Cech - återigen.Det blev också slutresultatet för Arsenal som föll i premiären med 0-2 mot West Ham.