Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
28v

TV: Swansea-svenskarna om Potter: "Förhoppningsvis kan han ta upp oss"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se hela intervjun i spelaren ovan.

STOCKHOLM. ÖFK-tränaren Graham Potter kopplas ihop med Swansea.
Martin Olsson tror att det vore ett framgångsrikt val av tränare.
- Förhoppningsvis ta upp oss, säger han till TV4. 

Östersunds FK-tränaren Graham Potter har under våren spekulerats bli ny huvudtränare i svenskduon Kristoffer Nordfeldts och Martin Olssons Swansea. När huvudtränaren Carlos Carvalhal i fredags fick sparken, så höjdes temperaturen under tisdagen, då engelska Sky Sports uppgav att Potter kan presenteras som ny tränare senare i veckan, medan The Independent i dag kom med nya uppgifter om att han presenteras nästa vecka, vilket innebär att helgens match mot Häcken kan bli hans sista som tränare i ÖFK. 

Martin Olsson har ingen vidare koll på Potter, men tror att det vore ett bra val för klubben, som nyligen blev nedflyttad från Premier League till Championship.

- Jag har faktiskt inte sett så mycket av honom, men jag hört grejer. Han vill spela fotboll och det vill Swansea också, att spela en bra fotboll. Förhoppningsvis kan han komma och ta upp oss på första försöket, säger Olsson. 

- Jag vet bara att han försöker spela fotboll. Så länge han gör det bra, så är det positivt, men jag vet inte så mycket om honom. Om det blir klart, så får man ta reda på mer om honom, fortsätter han. 

Swanseas svenske andremålvakt Kristoffer Nordfeldt tror också att Graham Potter vore ett bra val som ny huvudtränare i klubben, då han delar klubbens spelfilosofi.  

- Om man ser till den fotbollen som Östersund spelat, så tror jag att det passar bra till den fiolosofin som klubben (Swansea) vill anamma och varit känd för, men kanske lite kommit bort från de sista två säsongerna om man ska vara lite objektiv. Om det är klart eller inte? Ingen aning. Han är en av de kandidaterna som framhävts som en av de mest aktuella och det känns som ett ganska rimligt val om det blir så, säger Nordfeldt.

Olsson gjorde under den gångna säsongen en assist på 36 matcher för klubben i ligan, medan Nordfeldt inte fick någon speltid alls i Premier League. Laget slutade på 18:e-plats med tre poäng upp till Southampton på säker mark. 

Publicerad 2018-05-24 kl 16:03
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons