POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

"Zlatans dröm är att avsluta i United"

Foto: Bildbyrån.

Zlatan Ibrahimovic har ryktats vara på väg bort från Manchester United. Det dementerar Mourinho, som menar att han vill avsluta sin karriär i Premier League.
- Hans dröm är att avsluta sin karriär i Manchester United, säger United-tränaren enligt The Guardian. 

Manchester Uniteds svenske anfallare Zlatan Ibrahimovic har, sedan han fick ett bakslag och tvingats vila från matchspel, ryktats vara på väg bort från Premier League. Först kom det uppgifter om att klubben kan bryta hans kontrakt, medan det senare kom nya uppgifter om att bland annat Besiktas och Galatasaray var intresserade av att plocka in svensken. 

United-tränaren José Mourinho tror i sin tur att han stannar i klubben. 

- Han vet att han är på sluttampen på högsta nivån, men hans dröm, hans vilja, det han slåss för, är att avsluta sin karriär i Manchester United på högsta nivå. Och, för att använda orden han själv använder hela tiden, vara till nytta för mig och för laget, och det tror jag han kan vara, säger Mourinho enligt The Guardian. 

Mourinho gick under fredagen ut med att Ibrahimovic först är tillbaka i slutet av januari eller början av februari. Då tror han att svensken kan bidra igen. 

- Han behöver bara känna sig helt bra i knäet, med sitt tillstånd, och det tror jag han kan. Som ledare i omklädningsrummet, som ledare på planen och som kvalitetsspelare på planen, så tror jag han kan göra det, han förtjänar det, och jag är här för att hjälpa honom dit, säger Mourinho.

Manchester United tar under måndagskvällen emot Stoke på Old Trafford. 

Läs mer om snackisarna i internationella medier i Headlines-bloggen.

Publicerad 2018-01-15 kl 07:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå