Europa Conference League

West Ham var illa ute mot Mayckel Lahdos AZ - men vände i andra halvlek.
Michail Antonio klev fram för London-klubben och blev hjälte till 2-1-seger.

West Ham tog under torsdagskvällen emot AZ - utan skadade Jesper Karlsson, men med Mayckel Lahdo på bänken - i första semifinalmötet i Europa Conference League.

London-klubben tryckte inledningsvis på för ett ledningsmål, men i stället fick AZ fira först efter ett välplacerat avslut av Tijjani Reijnders i nät efter 41 minuters spel.

West Ham kom därefter ut, som ett mer effektivt lag, i andra halvan av matchen och fick utdelning, då Said Benrahma först kvitterade på straff i den 67:e minuten, medan Michail Antonio sedan avgjorde till 2-1 med femton minuter kvar till full tid.

Lahdo hoppade in i den 68:e minuten, men lyckades inte påverka resultatet, då West Ham i slutändan vann med 2-1 på London Stadium.

Returen spelas om en vecka i Nederländerna.

West Ham: Areola - Kehrer, Zouma, Aguerd, Cresswell - Soucek, Rice - Bowen, Paqueta, Benrahma - Antonio.

AZ: Ryan - Sugawara, Beukema, Hatzidiakos, de Wit - Clasie, Reijnders - Odgaard, Mijnans, van Brederode - Pavlidis.