Svenskduellen: Ishak tvåmålsskytt - men Villarreal-doldis vinnare

Europa Conference League

Filip Jörgensen fick se sig besegrad av Mikael Ishak - två gånger om.
Men i slutändan var det Villarreal-doldisen som fick med sig tre poäng.

Mikael Ishak och Filip Jörgensen.

Mikael Ishak fortsätter att bevisa sig som en pålitlig målskytt. Den 29-årige svensken har noterats för sex mål på tolv matcher i Lech Poznan-tröjan den här säsongen, och i torsdagskvällens Europa Conference League-premiär borta mot Villarreal slog han till igen.

Villarreal sprang dock först ifrån till en 3-1-ledning redan i första halvlek, men bara minuter efter halvtidsvilan var det dags för Ishak att presentera sig. Lech Poznan fick straff, då stegade 29-åringen fram till elvameterspunkt och slog säkert in bollen mitt i mål - bakom svenske Villarreal-målvakten Filip Jörgensen.

I 61:e minuten slog Ishak till igen. Lech Poznan-forwarden sprang sig fri i djupled och placerade kyligt in 3-3. Målen skulle dock inte räcka till poäng för i slutminuterna sköt Francis Coquelin tre poäng till Villarreal när han punkterade matchen med sitt 4-3-mål.

I Lech Poznan spelade även Jesper Karlström och Filip Dagerstål från start.