Coutinhos solonummer tog Liverpool till kvarten

Manchester United fick precis den starten man ville ha men när Coutinho avslutade förta halvleken med ett vackert chippmål gick luften ur hemmalaget.

En halvtimme in på Manchester Uniteds möte med Liverpool utmanade Anthony Martial Nathanel Clyne i straffområdet. Clyne missade sin brytning och Martial gick omkull.

Martial tog själv hand om straffsparken och satte 1-0, eller 1-2 totalt om man så vill, utan problem.

United pressade Liverpool och hade flera chanser att sätta 2-0 men istället avslutades den första halvleken av att Coutinho utmanade sin back, passerade och sedan chippade in 1-1 över David De Gea ut en snäv vinkel.

Manchester United orkade inte riktigt resa sig efter kvitteringen och en mållös halvlek senare fick Liverpoolfansen skrika ut sin glädje över en säkrad kvartsfinalplats.

Så här startade lagen:

Manchester United: De Gea; Varela, Smalling, Blind, Rojo; Carrick, Fellaini; Lingard, Mata, Martial; Rashford.

Liverpool: Mignolet; Clyne, Lovren, Sakho, Milner; Can, Henderson; Lallana, Firmino, Coutinho; Sturridge.