Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Safaris hyllning: "Saknar ord - kändes som att spela hemma"

Europa League

MFF föll inför runt 4 300 supportrar till laget i Tyskland.
Behrang Safari menar att stödet kändes på planen. 
- Jag saknar ord, säger han i Kanal 9:s sändning. 

Foto: Bildbyrån.

Se målen i Sporten i spelaren ovan.

Malmö FF föll under torsdagskvällen med 2-1 mot Wolfsburg på bortaplan i första sextondelsfinalmötet i Europa League. Behrang Safari gjorde 90 minuter på planen och var lagkapten i MFF inför runt 4 300 tillresta MFF-supportrar i Tyskland. 

Safari sa efteråt så här om stödet från supportrarna:

- Jag saknar ord, det är helt fantastisk. Vilken känsla att komma ut här och ta emot jublet från fansen. Det kändes som att spela hemma för fan. Helt fantastiskt, säger han i Kanal 9:s sändning. 

Safari är delvis nöjd med MFF:s insats den här torsdagskvällen och känner att MFF har chans att vända på steken om en vecka i Skåne. 

ANNONS

- Jag vet inte om vi var jättebra i första halvlek. Vi vågade kanske inte spela jättemycket och det var kanske en liten period där vi försökte komma in i matchen och känna av var de stod. Sedan märkte vi att det inte var ett jättemotstånd och växte in i matchen. I andra halvlek hade vi straffen, men tyvärr kom deras mål lite för tidigt. I det stora hela är det väl ett okej resultat.

Safari fortsätter om möjligheten till en vändning:

- Absolut! Det känns verkligen. Vi är Malmö och hemma vet vi att vi är jävligt starka. Vi har supportrarna bakom oss och det gäller att få igång allihopa i returen. Jag tror definitivt att vi kan vända på det här. 

Publicerad 2020-02-20 kl 23:17

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto