Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: "Markkanen vore en jättebra värvning, en joker i guldstriden"

La Liga 2015-08-21 kl 11:07

Eero Markkanen bröt med Real Madrid och är intressant för AIK.
- Det vore en jättebra värvning, en joker i guldstriden, säger Andréas Sundberg i Fotbollskanalen News.

Som Fotbollskanalen rapporterade tidigare under fredagen bryter Real Madrid med Eero Markkanen och finländarens förra klubb AIK följer händelseutvecklingen med intresse. Det som krävs för att få tillbaka den 24-årige forwarden är dock att SvFF beviljar en dispens och låter honom skriva på utanför det egentliga transferfönstret. Plus att Markkanen själv kan tänka sig en återkomst till allsvenskan, som ju blir ett steg tillbaka efter tillvaron i Spanien och en av världens största klubbar.

- Men om det skulle gå att lösa vore han en jättebra värvning. Med sina sex mål på nio starter under förra vändan i AIK visade han att han är intressant och att han har egenskaper som är spännande och sällsynta. Det skulle kunna ge AIK en joker i slutrejset av allsvenskan, säger Andréas Sundberg i Fotbollskanalen News.

ANNONS

Det var just Sundberg som i egenskaper av reporter för Fotbollskanalen avslöjade den ursprungliga övergången till Real Madrid för Markkanens del förra sommaren.

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto