Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

River Plate förlust till 2,56

En rak tvåa är på sin plats när River Plate (från Uruguay, inte Argentina) tappat greppet om ligan och förlorar viktiga spelare inför Copa Sudamericana.

LDU Quito har skördat stora framgångar genom åren på att spela sina hemmamatcher på hög höjd, ca 3096 meter över havet, och trötta ut motståndarna. Och ni som till exempel promenerat uppför stentrapporna i peruanska Cuzco, på väg att uppleva Maccu Pichu, vet att det inte är en lek när luften tunnas ut sådär!

Ecuadorianerna är inställda på en tuff match på Estadio Centenario men bortsett från Norberto Araujo, som fortfarande är osäker, lider laget inte av några direkta skador i den relativt tunna truppen de har att förfoga över. Främste målskytten och fixstjärnan Claudio Bieler stängdes av senast i inhemska ligan efter att ha bespottat domaren med diverse glåpord, men är till förfogande i denna cupmatch och det är en vital förutsättning för att man skall hota offensivt.

River Plate har en tung negativ svit bakom sig i ligan och det blir inte bättre av att klubben nu vädjar till Confederación Sudamericana, via det Uruguayanska Fotbollsförbundet, om att flytta de båda matcherna mot Quito på grund av att deras enskilt viktigaste spelare, Jorge ”Japo” Rodríguez, spelar landslagsfotboll med Uruguay vid samma tillfällen.

Det bör vara svårt att få igenom ett sådant önskemål och med all denna negativa energi tror jag att LDU passar på att förpassa River Plate till en omöjlig situation genom att ta med sig tre poäng redan här. Sedan avgör man enkelt hemma bland molnen i Quito.

Värderingen på bortaseger ligger på mellan 38-39 % och allt över 2.56 hos spelbolagen känns bra.

Publicerad 2009-11-12 kl 11:45
Annons
Annons
Annons